Loading

AGREGATI

PONUDA AGREGATA

Spinel d.o.o. Kotor kao generalni zastupnik renomiranog italijanskog proizvođača električnih agregata 'Bruno generators', vrši isporuku, montažu i servis električnih agregata na teritoriji Crne Gore. Ponuda agregata obuhvata više od 1.800 različitih verzija čija se snaga kreće u rasponu od 1 do 2.000kVA. Električni agregati od 50 i 60 Hz opremljeni su motorima na dizel i gas, koji su najboljih marki: Honda, Lombardini, Perkins, Volvo Penta, John Deere, Cummins i Deutz.

Ariete

Proizvodi linije Ariete obuhvataju jednofazne i trofazne dizel električne agregate sa vodenim hlađenjem, snage do 3000kVA. Dostupni su kako u otvorenoj tako i u super-tihoj verziji. Mogu biti opremljeni motorima kao što su Perkins, Cummins, John Deere, Volvo Penta, Kohler, Iveco, Deutz i Mitsubishi i alternatorima vrhunskih brendova kao što su Leroy Somer, Stamford, Mecc Alte, Marelli. Njihov oklop dizajniran je da garantuje odličan nivo zaštite od buke i optimalno hlađenje motora. Napravljen je od vruće pocinčanog čelika i obojen poliesterskim prahom da obezbijedi zaštitu od vremenskih prilika.

Ariete
Ariete
Ariete
Ariete

GX

GX je serija supertihih agregata sa vodenim hlađenjem, snage do 880kVA. Ovi agregati su specijalno napravljeni za profesionalno korišćenje u otežanim radnim uslovima. Opremljeni su motorima svjetske reputacije kao što su : Perkins, Cummins, John Deere, Volvo Penta, Lombardini (Kohler), Iveco, Mitsubishi. Specijalna pažnja data je izradi oklopa od vruće pocinčanog čelika, a zahvaljujući tehničkim rješenjima pogodna je i za tropsko okruženje. GX agregati idealni su za sektor iznajmljivanja, izgradnje, rudarstva i sl.

GX
GX
GX
GX

FUSTEQ

Fusteq serija obuhvata kompaktne i pouzdane agregate, snage do 880kVA, pogodne za projekte koji zahtjevaju duže napajanje. Prilikom razvijanja ove serije mislilo se na 3 glavne karakteristike: bešumnost,kompaktnost i pouzdanost. Ovi agregati napravljeni su za jednostavnu upotrebu i transport,a ističu se svojim inovativnim zvučno izolovanim oklopom napravljenim od specijalno galvanizovanog čelika.

Sve Fusteq agregate karakterišu rijeđa održavanja, niži nivoi buke i niže emisije izduvnih gasova. Novi sistemi hlađenja Fusteq, zahvaljujući specijanom električnom radijatoru višestrukih ventilatora sa tehnologijom (invertor varijabilne brzine) upravlja protokom hladnog vazduha na veoma inovativan načun.

Fusteq agregati namjenjeni su za rentiranje, razne događaje na otvorenom, ali zahvaljujući niskom nivou buke (52-64dBA@7m-zaviseći od modela) odlični su i za hotele, stambene zgrade i sl. 

FUSTEQ
FUSTEQ